1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Webdesign

ClearVisionMedia is al sinds 2002 bezig met het ontwerpen van websites. Er is in de loop der jaren veel veranderd in de mannier waarop websites wordt gebouwd en worden onderhouden. Zo is het steeds eenvoudiger om uw website zelf te beheren. Kleine aanpassingen zijn vrij snel en relatief eenvoudige te doen.  Natuurlijk moet u er wel even de tijd voor nemen om het u eigen te maken. We hebben daarvoor wat hulpmiddelen. Zo kunt u via ons klanten inlog systeem beschikken over diverse instructie video's.

Hoe gaan we te werk.

In ons eerste gesprek nemen we een kijkje op uw bedrijf om zo een indruk te krijgen. We spreken over uw behoefte en verwachtingen en de ideeën die u zelf al heeft. We gaan met die informatie een voorstel maken en bespreken dit in een tweede gesprek. Als u een keus heeft gemaakt gaan we het geheel uitwerken en presenteren het resultaat in een demo versie van de website. Als vervolgens alles naar uw wens is kan de website worden vrij gesteld voor de internet bezoeker.

Als u er de voorkeur aan geeft om het onderhoud van de website niet zelf te doen, hebben wij twee onderhoudspakketten. Wij kunnen uw website al vanaf €. 25,- per maand onderhouden. Voor meer informatie over onderhoudspakketten klikt u op deze link.