1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Wijzigingen aanleveren

ClearVisionMedia heeft een hele eenvoudige procedure voor het aanleveren van wijzigingen in uw website.

Hieronder volgt een beschrijving van deze procedure en uitleg hoe te handelen.

Om een wijziging van tekst door te geven selecteert u eenvoudig de tekst van de betreffende pagina en drukt ctrl-c. Vervolgens opent u een word document en drukt ctrl-v. De tekst van de website verschijnt dan in het word document. In het zojuist gemaakte word document met de oude tekst van de website past u de tekst naar uw wens aan en slaat deze tekst op met de naam van de pagina die u van de website heeft gekopieerd. Deze naam vindt u bovenaan de pagina vaak vet gedrukt en in een grotere letter dan de overige tekst. Als het bestand is opgeslagen stuurt u dit bestand zoals u dit op uw website terug wil zien, als bijvoegsel in een mail naar ons . Wij zullen vervolgens de tekst plaatsen en de opmaak waar nodig aanpassen naar de lay-out van de website.

Om wijzigingen in de menu structuur door te geven selecteert u eenvoudig het aan te passen menu en drukt ctrl-c. Vervolgens opent u een word document en drukt ctrl-v. Het menu van de website verschijnt dan in het word document. In het zojuist gemaakte word document met het oude menu van de website past u de tekst naar uw wens aan en slaat deze tekst op met de naam en locatie van het menu op de websit, bv; menu_links. Vervolgens maakt u de tekst eventueel met plaatjes in een word document en slaat deze op met de naam van het nieuwe menu item. Het is wel belangrijk dat de plaatjes/foto’s afzonderlijk ook nog naar ons worden gestuurd. Zo voorkomen we dat u een slechte kwaliteit afbeelding op uw website plaatsen.

LET OP: het is belangrijk dat u de rechte bezit om de foto’s/afbeeldingen te mogen gebruiken op uw website. Als u deze niet heeft riskeert uw een boete voor ongeoorloofd gebruik van beschermt beeld materiaal. ClearVisionMedia is niet verantwoordelijk voor de controle van deze machtiging. U bent dus zelf aansprakelijk voor eventuele gevolgen na plaatsing. Mocht u twijfelen of heeft u hierover nog vragen, kun u ons natuurlijk altijd om advies vragen.

Mocht u via bovenstaande procedure niet duidelijk kunnen maken wat u gewijzigd wil hebben of heeft u advies nodig kunt u ons altijd bellen, op het bekende telefoonnummer. Voor tekst of menu wijzigingen is dit de enige manier waarop wij de wijzigingen in behandeling kunnen nemen. Praktijk ervaring wijst uit dat op andere manieren onnodig fouten worden gemaakt, of we veel tijd moeten steken in het zoeken naar waar de wijziging moet worden gedaan. Wij corrigeren uw tekst of de inhoud daarvan niet. U bent dus zelf verantwoordelijk voor de controle op spel of tekst fouten. Als u op de hierboven genoemde wijze de informatie aanlevert, kunt u er zeker van zijn dat deze als zodanig op uw website wordt geplaatst. Met dien verstande dat wij natuurlijk de tekst wel aanpassen zodat dit in de lay-out van de website past en het duidelijk en leesbaar en overzichtelijk over komt.