1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Recent Werk

Previous Next

Services wat kunnen wij betekenen?

 • Websitedesign Van een eenvoudige website tot een complexe bron van informatie, ClearVisionMedia zorgt ervoor dat uw wensen en behoeftes terug komen in uw website.
 • Webshops Er wordt steeds meer gekocht via het internet. De omzet blijft elk jaar groeien. Een webshop is voor veel bedrijven niet meer weg te denken uit het businessmodel. Ook betalingen via iDEAL of PayPal kunnen wij voor u implementeren.
 • E-mailcommunicatie Aan het versturen van e-mail met een commercieel karakter zijn regels verbonden. Deze video geeft een goed beeld over wie de regels opstelt, voor wie de regels bedoeld zijn en wat die regels zijn. Ook krijgt u een indicatie van de boetes die worden uitgeschreven aan overtreders. Klik hier voor de video.

Waarom ClearVisionMedia? 5 redenen!

 1. 1Korte lijnen
  Door de vlakke structuur van ons bedrijf is er een persoon die uw wensen vertaalt naar de uitvoerende. Zo wordt de kans op fouten beperkt.
 2. 2Goed advies
  Goed advies is eerlijk, gedegen en deskundig. Wij hebben de kennis en ervaring om u dit te bieden.
 3. 3Full Service Onderhoud
  Met onze Full Service Onderhoudspakketten bieden wij een unieke service. Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.
 4. 4Snel verwerking
  Wij streven ernaar zo snel mogelijk te werken. Kleine aanpassingen zijn vaak binnen enkele minuten verwerkt.
 5. 5One Stop Shop
  We kunnen al uw grafische werkzaamheden uit handen nemen tegen lagere kosten dan een vaste kracht.

Featured Blog Posts

Wat is een Full Service Onderhoudspakket?

 B

ij ClearVisionMedia kunt u voor al uw grafische vraagstukken terecht. Buiten het ontwerpen van een logo, huisstijl en al uw andere drukwerkbehoeftes implementeren wij  deze zaken ook online. Wij bouwen uw website met als basis uw huisstijl en logo. Bij een Full Service Onderhoudspakket leveren wij al deze diensten voor een vast bedrag per maand.

We hebben voor elk bedrijf een oplossing en passen de pakketten waar nodig aan op uw behoefte. Daar deze behoefte kan veranderen blijven we met u in overleg waar we de dienstverlening kunnen veranderen om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten.

Ik ben erg tevreden over jullie werkzaamheden en heb daarom het contract met weer een jaar verlengd. Bedankt voor de prettige samenwerking!
Schoonheidssalon Susan

Wat kunt u verwacht als u voor een onderhoudspakket kiest?

Wij bieden drie onderhouspakketten: Web&Host basis, standaard en custom. Het Web&Host basispakket is uitermate geschikt voor startende ondernemers. Wij verzorgen niet alleen het onderhoud van uw website maar u kunt ons ook inschakelen voor het maken van een nieuwsbrief of het ontwerpen van een advertentie, folder of andere grafische vraagstukken. Het standaardpakket is ons meest populaire pakket. Met dit pakket houden wij uw website up to date tegen een zeer scherp tarief. Het Web&Host custompakket wordt geheel samengesteld aan de hand van uw wensen en behoeftes, maar kan evenals de andere pakketten gedurende de looptijd worden bijgesteld.

 

Web&Host Standaard *

 • Volledige hosting van uw website
 • Toevoegen of verwijderen van mailboxen
 • Toevoegen of verwijderen van subdomeinen
 • Registreren en koppelen van domeinen naar dit pakket **
 • Aanpassen van uw website (wijzigen van tekst en/of foto's)
 • Toevoegen van menu's, sub-menu's en extra pagina's
 • Updaten van het content management systeem (CMS)
 • Nieuwsbrief template aanpassen en versturen
 • Abonnee toevoegen of verwijderen
 • Zoekmachinevriendelijk maken van de website
 • Website aanmelden bij zoekmachines
 • Uitgebreide statistieken (d.m.v. Google analitics)
 • Verrichten van diverse grafische werkzaamheden

* = zie onze voorwaarde voor de specificaties
**=aan de registratie van domeinen zijn extra kosten verbonden. Klik hier voor de tarieven.

 

Web&Host Custom (Full Service Onderhoudspakket)

Dit pakket wordt volledig naar uw wensen en behoeftes samengesteld. We kunnen dus niet precies aangeven wat er buiten de werkzaamheden van het W&H Basispakket nog meer zullen moet worden verricht omdat dit afhankelijk is van de individuele behoefte.

Wat zijn de kosten voor het onderhouden van uw website.

De kosten hangen af van uw onderhoudsbehoefte. Als deze onbekend zijn is het verstandig om het eerste jaar te beginnen met het W&H Basispakket. De kosten hiervan zijn €. 40,- per maand. Omdat er wordt bijgehouden hoeveel uur er voor u wordt gewerkt kan het pakket worden aangepast als duidelijk is dat het W&H Basispakket niet voldoende ruimte geeft voor de werkzaamheden die er voor u moeten worden gedaan. Wij zullen dit dan direct aan u rapporteren een met u overleggen wat we moeten aanpassen om tot de juiste samenstelling van een W&H Custompakket te komen.

Meest gelezen Wat leest u het meest?

Wat is een Full Service Onderhoudspakket?

Wat is een Full Service Onderhoudspakket? Bij ClearVisionMedia kunt u voor al uw grafische vraagstukken terecht. Buiten het ontwerpen van een logo, huisstijl en al uw andere drukwerkbehoeftes implementeren wij  deze zaken ook onl...

Read more ...

Wat is webhosting?

Wat is webhosting? Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en ...

Read more ...

Onderhoud

Onderhoud Onderhoud is belangrijk. Dat geldt voor uw huis, maar zeker voor uw website. Uw website is tenslotte de plek waar uw potentiële klanten een eerste indruk van uw bedrijf krijgen. Ook voor ...

Read more ...

Huisstijl "logo tot advertentie, envelop tot banner"

Huisstijl Met het logo als uitgangspunt vormen het briefpapier, de visitekaartjes, folders, posters, nieuwsbrieven, advertenties enz., uw huisstijl. Deze draagt er toe bij dat uw bedrijf wordt herk...

Read more ...

Wat is een content-management-systeem?

Wat is een content-management-systeem? Een content-management-systeem (CMS) is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegev...

Read more ...

Video's Productief werken?

Over kantoor.

In deze video legt Jason Fried uit waarom er niet productief wordt gewerkt op kantoor!

Meer Video's