1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Recent Werk

Previous Next

Services wat kunnen wij betekenen?

 • Websitedesign Van een eenvoudige website tot een complexe bron van informatie, ClearVisionMedia zorgt ervoor dat uw wensen en behoeftes terug komen in uw website.
 • Webshops Er wordt steeds meer gekocht via het internet. De omzet blijft elk jaar groeien. Een webshop is voor veel bedrijven niet meer weg te denken uit het businessmodel. Ook betalingen via iDEAL of PayPal kunnen wij voor u implementeren.
 • E-mailcommunicatie Aan het versturen van e-mail met een commercieel karakter zijn regels verbonden. Deze video geeft een goed beeld over wie de regels opstelt, voor wie de regels bedoeld zijn en wat die regels zijn. Ook krijgt u een indicatie van de boetes die worden uitgeschreven aan overtreders. Klik hier voor de video.

Waarom ClearVisionMedia? 5 redenen!

 1. 1Korte lijnen
  Door de vlakke structuur van ons bedrijf is er een persoon die uw wensen vertaalt naar de uitvoerende. Zo wordt de kans op fouten beperkt.
 2. 2Goed advies
  Goed advies is eerlijk, gedegen en deskundig. Wij hebben de kennis en ervaring om u dit te bieden.
 3. 3Full Service Onderhoud
  Met onze Full Service Onderhoudspakketten bieden wij een unieke service. Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.
 4. 4Snel verwerking
  Wij streven ernaar zo snel mogelijk te werken. Kleine aanpassingen zijn vaak binnen enkele minuten verwerkt.
 5. 5One Stop Shop
  We kunnen al uw grafische werkzaamheden uit handen nemen tegen lagere kosten dan een vaste kracht.

Featured Blog Posts

Huisstijl "logo tot advertentie, envelop tot banner"

ClearVisionMedia Huisstijl ontwerp

M

et het logo als uitgangspunt vormen het briefpapier, de visitekaartjes, folders, posters, nieuwsbrieven, advertenties enz., uw huisstijl. Deze draagt er toe bij dat uw bedrijf wordt herkend en onthouden. Het is daarom van belang dat er een duidelijk samenhang is tussen de verschillende onderdelen van de huisstijl. Onze ontwerpafdeling heeft een jarenlange ervaring met diverse grote bedrijven en ontwikkelt uw huisstijl met veel expertise.

Wij kunnen voor bestaande bedrijven de huisstijl harmoniseren, zodat er een duidelijk geheel, en dus een herkenbare huisstijl ontstaat. In sommige gevallen wordt dan ook het logo gerestyled. Voor startende ondernemers hebben wij een speciaal pakket samengesteld waarbij alle aspecten worden meegenomen.

De voordelen van een goed ontworpen huisstijl:

 • Professionele uitstraling
 • Herkenbaarheid bij commerciële uitingen en uitingen in het algemeen
 • Duidelijk onderscheidend ten opzichte van de concurrentie

 

De huisstijl is een belangrijk element in het vormen van uw imago in een tijd waarbij het steeds moeilijker is om boven het maaiveld uit te steken. Daarbij is een professioneel ontworpen huisstijl een van de factoren die het verschil maakt tussen u en de rest.

Uw website in combinatie met uw huisstijl draagt ertoe bij dat een potentiële klant kan doen besluiten met u in zee te gaan en niet met uw collega.

Onze grafische ontwerpers werken met veel passie om bedrijven hun grafische identiteit te geven. Van het ontwerpen van uw logo tot bedrijfskleding voorzien van uw huisstijl en logo. Van kladblok tot PowerPointpresentatie. Onze ontwerpers zorgen voor een professioneel eindresultaat.

Met de volgende zaken kunnen wij u van dienst zijn:

 • Logo-ontwerp
 • Briefpapier
 • Visitekaartjes
 • Enveloppen
 • Posters
 • Affiches
 • Folders
 • PowerPointpresentaties
 • Brochures
 • Bedrijfskleding
 • Relatiegeschenken
 • Banners
 • Vlaggen
 • enz.

ClearVisionMedia is uw adviseur in multimedia. Van huisstijl tot website, van bedrijfskleding tot productdisplay voorzien van LCD-scherm met videopresentaties. Wij brengen licht in het donkere woud van mogelijkheden.

Meest gelezen Wat leest u het meest?

Wat is een Full Service Onderhoudspakket?

Wat is een Full Service Onderhoudspakket? Bij ClearVisionMedia kunt u voor al uw grafische vraagstukken terecht. Buiten het ontwerpen van een logo, huisstijl en al uw andere drukwerkbehoeftes implementeren wij  deze zaken ook onl...

Read more ...

Wat is webhosting?

Wat is webhosting? Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en ...

Read more ...

Onderhoud

Onderhoud Onderhoud is belangrijk. Dat geldt voor uw huis, maar zeker voor uw website. Uw website is tenslotte de plek waar uw potentiële klanten een eerste indruk van uw bedrijf krijgen. Ook voor ...

Read more ...

Huisstijl "logo tot advertentie, envelop tot banner"

Huisstijl Met het logo als uitgangspunt vormen het briefpapier, de visitekaartjes, folders, posters, nieuwsbrieven, advertenties enz., uw huisstijl. Deze draagt er toe bij dat uw bedrijf wordt herk...

Read more ...

Wat is een content-management-systeem?

Wat is een content-management-systeem? Een content-management-systeem (CMS) is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegev...

Read more ...

Video's Productief werken?

Over kantoor.

In deze video legt Jason Fried uit waarom er niet productief wordt gewerkt op kantoor!

Meer Video's